top of page

LEGACY ARTICLE: Simon Sköld om nya satsningen - "Vi vill bli ledande"

Simon Sköld är mest känd som träningsprofil och fighter men har under det senaste året lyckats samla ihop ett namnkunnigt team inom betallösningar vars tjänster nu närmar sig lansering.

Och det är med tjänsten Vaulter - världens första escrowing checkout som Simons bolag Powrs gör succé utanför Sverige.

Först ut med lansering är köp och sälj tjänsten Limundo.rs ifrån Serbien som lanserar Powrs tjänst Vaulter Checkout under andra kvartalet 2022. Vaulter kommer att användas som en betalningslösning för Limundos annonser och auktioner. Tjänsten bygger på principen escrowing, där en betrodd part förvarar pengar säkert fram tills överenskomna villkor är uppfyllda. Powrs har med Vaulter Checkout löst det så kallade ”köp-sälj-dilemmat” där köparen inte vill betala förrän varan är levererad och säljaren inte vill leverera förrän betalning är bekräftad. ​ ​”Det jag gillar med Powrs tjänst Vaulter är att de omvandlar något komplext och omständligt till att bli enkelt, med användaren i fokus. Med Vaulter kan vi ge våra kunder ett betalskydd som skyddar båda parter fram tills leverans är utförd och villkoren är uppfyllda”.

Säger Vladimir Nikolic, CEO på Limundo​

​”Det här är första steget i vår satsning mot e-commerce runt om i Europa. Att Serbien är först ut är för att Limundo vill vara med när Serbien satsar stort på att göra betalningar kontantlösa, säkrare och spårbara”.

Säger Simon Sköld, VD på Powrs AB

9 views

Comentários


bottom of page